Klikkaa tarjouspyyntö tai soita 044 3500 427TARJOUSPYYNTÖ

Tervatoppila

Hääjuhlat

Kategoriassa: Yleinen

Häät ovat niin hieno ja ikimuistoinen tapahtuma, että ne vaativat arvoisensa juhlatilat. Hääjuhlia ei ole helppoa järjestää aivan missä tahansa. Tilojen valinta vaikuttaa olennaisesti siihen, kuinka hyvin juhlat onnistuvat. Kaunis ja perinteinen ympäristö upeiden maisemien äärellä on varmasti useimpien suomalaisten mielestä ihanteellinen paikka häiden viettoon. Juhlatiloihin pitäisi sopia reilusti väkeä, eikä olisi pahitteeksi jos tilojen sisustus olisi hääjuhlien tyyliin sopiva. Keittiö- ja ruokailutilojen tulisi olla tarpeeksi isot ja varustelultaan laadukkaat. Jos kyseessä ovat kesähäät, olisi tietenkin mukava jos pihakin olisi sopivan suuri ja siistin näköinen. Jos etsit Oulun hienoimpia tiloja häiden järjestämiseen, käänny Tervatoppilan puoleen.

Yhteistyökumppanimme Unirestan laadukas catering-palvelu takaa, että hääpäivänne ruokatarjoilu onnistuu täydellisesti. Voit valita joko valmiista menuista, tai suunnitella juhlien ruokalistan itse yhdessä Unirestan kanssa. Tervatoppilan tilojen valikoimasta löytyy useita erilaisia saunatiloja ja juhlatiloja. Osa tiloista sopii pienemmälle juhlaporukalle, kun toisiin taas mahtuu suurempikin sakki.

Mainio vaihtoehto hääjuhlien järjestämiseen on upea Villa Lipporanta. Merimaisemien vierellä sijaitseva kartano tarjoaa palasen idyllistä tyyliä aivan Oulun keskustan tuntumasta. Villa Lipporannan ikkunoista avautuu upeat näkymät Hartaanselälle. Meren läheisyys luo kartanon ympäristöön ainutlaatuisen tunnelman. Villa Lipporanta on vain kävelymatkan päässä Oulun keskustasta, sillä matkaa kertyy ainoastaan vajaat kaksi kilometriä kävelytiesiltojen kautta. Paikalta on lyhyt matka myös Toppilan Möljälle.