Klikkaa tarjouspyyntö tai soita 044 3500 427TARJOUSPYYNTÖ

Tilojen toimintaohjeet

Jotta tilaisuutesi onnistuisi, olemme laatineet tilojamme koskevat toimintaohjeet.

 

Tilaisuuden aloittamisajankohta

Tilat ovat käytössäsi sovittuna ajankohtana. Viikonloppuisin järjestettävien hääjuhlien ja muiden isojen tilaisuuksien osalta tila on käytettävissä klo 12 alkaen.

Tilavuokran voimassaoloaika

TervaToppila.fi:n tilavuokrat ovat voimassa kello 24 saakka. Lisäajasta tulee sopia etukäteen. Yötunneista veloitamme kuitenkin 100e/h.

Tilavuokran sisältö

TervaToppila.fi:n tilavuokriin sisältyy valittu juhlatila ja siivous. Tilavuokran hinta sisältää kangaspöytäliinat, kynttilät, ruokaservietit sekä astiaston käyttöoikeuden. Saunamaailmassa ja Saarelan rantasaunalla ei ole käytössä kangaspöytäliinoja. Mikäli haluat, että tilaisuudessasi esimerkiksi karonkassa käytetään kangasserviettejä, tulee sinun mainita asiasta erikseen. Astiahuolto kuuluu aina pitopalvelulle.

Jokaisen tilamme omalla Internet-sivulla (www.tervatoppila.fi) on kerrottu vuokraustiedoista tarkemmin.

Tilojen avainten nouto ja palautus

Varaamasi tilan avaimen nouto ja palautus sovitaan myyntipalvelumme kanssa.

Tilojen siivous ja vahingonteko

TervaToppila.fi huolehtii juhlatilan siivoamisesta. Ennen juhlia pöydät ovat valmiiksi liinoitetut. Juhlien jälkeen riittää kun kerää omat koristeet ja irtaimen. Likaisten liinojen keräys ja lattiapintojen siivous hoituu seuraavana aamuna TervaToppila.fi:n järjestämänä.

Lisäsiivouspalvelu. TervaToppila.fi:n tilojen tulee olla asiallisessa kunnossa tilaisuuden jälkeen. Mikäli lisäsiivouksen tarvetta ilmenee, TervaToppila.fi laskuttaa asiakasta siivousliikkeen tekemän laskun mukaisesti.

Vahingonteko. Tilojen varaaja vastaa TervaToppila.fi:n ja kiinteistönomistajan omaisuudelle aiheutuvista vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuvista kustannuksista.

Ruokatarjoilu

Uniresta Juhlat tarjoaa monipuolisen valikoiman herkullisia vaihtoehtoja ruokailuanne varten. Autamme mielellämme suunnittelemaan ruokatarjoilun juuri toiveidenne mukaiseksi.

Halutessasi voit kuitenkin järjestää ruokatarjoilut myös itse. Huomaathan myös, että määräysten mukaan omalla pitopalvelullasi tulee olla terveysviranomaisen hyväksymä ”Omavalvontasuunnitelma”.

Alkoholijuomat ja anniskeluoikeudet

TervaToppila.fi:llä ei ole anniskeluoikeuksia. Jokaiseen tilaamme voit itse tuoda mukanasi alkoholijuomat.

Saunojen lämmitys

Saarelan rantasaunan ja Saunamaailman saunat ovat aina lämmitetty valmiiksi asiakkaan aikataulun mukaisesti sillä saunojen lämmityksestä vastaa saunaemäntä.

TervaToppila.fi:n henkilökunnan paikallaolo juhlatilaisuudessa

Henkilökuntaamme ei ole tilaisuuksissa paikalla, ellei siitä erikseen sovita. Kauttamme saatte toki tilaisuuteenne tarvittavat tarjoilijat, jotka ovat paikalla auttamassa ja palvelemassa toiveenne mukaan, juuri haluamanne ajan. Tarjoilijoiden määrä on sovittava aina yhdessä, jotta voimme varmistaa tilaisuutenne ruokatarjoilun onnistumisen.

Tarjoiluhinnasto:
* arkena klo 24 saakka 35€/tunti
* sunnuntaina 70€/tunti

Minimiveloitus 4h/tarjoilija.

Tulosta alla olevasta linkistä itsellesi Tervatoppilan toimintaohjeet!

Toimintaohjeet (.pdf 340 kt)