Klikkaa tarjouspyyntö tai soita 044 3500 427TARJOUSPYYNTÖ

Tervatoppila

Yritystilaisuudet

Kategoriassa: Yleinen

Tärkeämmät tai tavallista suuremmat yritystapahtumat ja kokoukset on tyylikästä pitää asiallisen hienoissa tiloissa, missä puitteet ovat kunnossa. Tervatoppila tarjoaa käyttöönne Oulun parhaat ja perinteisimmät tilat yritystapahtumalle. Yritystapahtumat ja kokoukset vaativat usein tiettyä palveluiden ja tilojen tasoa. Tiloihin on mahduttava tarpeeksi ihmisiä. Hyvien neuvottelutilojen lisäksi tiloissa olisi hyvä olla ruokailu- ja oleskeluhuoneita sekä keittiö. Keittiö- ja ruokailutilojen on oltava sitä luokkaa, että tapahtuman ruoka- ja juomatarjoilu toimii tyylikkään sujuvasti. Tilaisuuteen olisi hyvä saada käyttöön catering-palvelu. Tiloista tulisi löytyä myös laadukas video- ja äänentoistolaitteisto, jotka mahdollistavat erilaisten esitysten näyttämisen. Hieno ja tilava saunakaan ei ole koskaan pahitteeksi!

Kaiken tämän löydät Tervatoppilan upeiden tilojen valikoimasta. Meillä on useita erilaisia tilavaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin yritystilaisuuksiin täydellisesti. Laadukas catering järjestyy yhteistyökumppanimme Unirestan kautta. Parhaat valinnat tilaisuudellenne ovat Saunamaailma, Saarelan rantasauna ja Villa Lipporanta.

Metsän siimeksessä Tervatoppilan mailla sijaitsee upea Saunamaailma, jossa voi nauttia luonnon rauhassa pehmeistä löylyistä. Kiukaat lämpiävät ympäri vuoden, joten Saunamaailmaan on mukava paeta työkiireitä ja talven pakkasia. Jos on vaikea päättää IsonSavun, PikkuSavun ja VIP-saunan väliltä, niin voimme lämmittää seurueellenne ne kaikki.

Saarelan rantasauna on Oulun upeimpien maisemien äärellä. Oulujoen rantapenkalla sijaitseva rantasauna on yksi hienoimpia ympäristöjä kokouksen tai juhlatilaisuudelle. Saarelan tilaratkaisut mahdollistavat 25 hengen tilaisuudet.

Mainio tilavalinta yritystilaisuuden järjestämiseen on myös idyllinen Villa Lipporanta. Kauniiden merimaisemien vierellä sijaitseva kartano tarjoaa loistavan ympäristön jopa isommallekin tapahtumalle. Villa Lipporanta sijaitsee hyvällä paikalla, sillä sieltä on matkaa Oulun keskustaan vain vajaat kaksi kilometriä.