Klikkaa tarjouspyyntö tai soita 044 3500 427TARJOUSPYYNTÖ

Juhlien järjestämisopas

Häät, karonkka, ristiäiset, muistotilaisuus, valmistujaiset, ylioppilasjuhlat, …

Olemme koonneet juhlaoppaaseemme asioita joilla pääset juhliesi suunnittelussa eteenpäin. Muistathan että juhlapalvelumme Uniresta Juhlat auttaa sinua juhliesi suunnittelussa ja toteutuksessa.

Kokouksia varten olemme koostaneet oman oppaan.

Olipa kyseessä virallinen vastaanotto, perhejuhla tai illanvietto ystävien kanssa, hyvin järjestetyissä juhlissa viihtyy sekä juhlien isäntä ja emäntä että heidän vieraansa. Toimivat, oikein valitut tilat sekä hyvät näyttävästi esille laitetut ruuat ja juomat ovat olennainen osa onnistuneita juhlia. Palvelujen toimivuus helpottaa juhlan järjestäjää ja Sinulle jää aikaa olla vieraittesi parissa… luota siis alan ammattilaiseen ja järjestetään yhdessä sinun näköisesi juhlat.

Elämässä tulee eteen erilaisia juhlatilanteita joihin tarvitaan niihin sopivia tiloja ja tarjoiluja. Muutamalla tärkeällä muistisäännöllä pääset suunnittelussa eteenpäin. Mieti ainakin seuraavia asioita juhlia järjestäessäsi:

  • Juhlasi tulee olla ikimuistettava tilaisuus. Olipa kyseessä sitten suuri tai pieni tilaisuus, tärkeintä on että juhla on juuri näköisesi – mieti siis millainen sinun unelmatilaisuutesi.
  • Millainen juhla on kyseessä? Onko olemassa virallista protokollaa, joka määrittää juhlan kulun osittain tai kokonaan?
  • Mieti tarkoin mahdollinen osallistujamäärä ja muista mitä suuremmasta juhlasta on kyse, sitä aiemmin kannatta olla liikkeellä katsastamassa paikkoja ja varata juhlatilatila. Isot juhlatilat ovat kysyttyjä varsinkin sesonkiaikoina.
  • Jotta kaikki olisi Sinulle helpompaa tee juhlillesi juhlabudjetti, josta näet paljonko juhlasi tarjoilut voivat enimmillään maksaa. Voimme suunnitella tilaisuuden tarjoilut budjettisi mukaisesti. Pienelläkin budjetilla voidaan saada näyttävä juhla aikaan kun valitaan oikeat ateriat, luota siis ammattitaitoomme.
  • Mieti myös haluatko juhliisi näyttävän buffet-pöydän, joka toimii itsepalvelun periaatteella vai ovatko tilaisuudessasi tarjoilijat paikalla tarjoilemassa ruokia pöytiin? Muista kuitenkin, mitä enemmän henkilöitä on hoitamassa tilaisuuttasi, sitä enemmän sinulle tulee kustannuksia. Mahdollista on myös että tarjoilut ovat buffet-pöydässä ja tarjoilijat huolehtivat juomien kaadosta tai keittiömestari annostelee buffet-pöydän antimia vieraille, kaikki on mahdollista aivan niin kuin haluat.
  • Helpoiten pääset eteenpäin ottamalla yhteyttä juhlapalveluumme ja kertomalla omista tarpeistasi ja toivomuksistasi.

 

Tulosta alla olevasta linkistä itsellesi juhlajärjestäjän muistilista!

Juhlaopas (.pdf 268 kt)