Klikkaa tarjouspyyntö tai soita 044 3500 427TARJOUSPYYNTÖ

Toimitusehdot

Juhlapalvelun toimitusehdot

1. Juhlapalveluvaraus. Varaus on voimassa tilaajan ilmoittamalle osanottaja-määrälle. Lopullinen osanottajamäärä tulee vahvistaa 1 viikkoa ennen tilaisuutta. TervaToppila.fi ja Uniresta Juhlat–cateringilla on oikeus tarkistaa hintoja mikäli osallistujamäärä pienenee enemmän kuin 20 %. Varaajan on oltava vähintään 18-vuotias.

2. Ennakkomaksu häätilaisuuksissa. Ennakkovarausmaksu on 300 €.Mikäli ennakkovarausmaksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä varaus peruuntuu. Ennakkomaksua ei palauteta, jos tilaisuus perutaan eräpäivän jälkeen. Varausmaksu hyvitetään laskun loppusummasta asiakkaalle.

3. Peruutusehto. Jos peruutus tapahtuu 7 vuorokautta ennen tilaisuutta, veloitetaan 50 % tilauksen arvosta. Jos peruutus tapahtuu alle 3 vuorokautta ennen tilaisuutta, veloitetaan koko tilauksen arvo.

4. Pikatilauslisä. Pikatoimituslisä 50 € laskutetaan tilauksista, jotka vahvistetaan/tilataan alle 5 arkipäivää ennen tilaisuutta.

5. Pientoimituslisä.
Pientoimituslisä 50 € laskutetaan catering-tilauksista, joiden henkilömäärä on alle 15 henkilöä.

6. Tarjoilu. Tarjoilu veloitetaan erikseen toteutuneiden kulujen mukaisesti.

7. Vahingonteko. Tilojen varaaja vastaa TervaToppila.fi:n ja kiinteistönomistajan omaisuudelle aiheutuvista vahingoista sekä niiden korjaamisesta aiheutuvista kustannuksista.

8. Lisäsiivouspalvelu. TervaToppila.fi:n tilojen tulee olla asiallisessa kunnossa tilaisuuden jälkeen. Mikäli lisäsiivouksen tarvetta ilmenee, TervaToppila.fi laskuttaa asiakasta siivousliikkeen tekemän laskun mukaisesti.

9. Maksuehdot. Laskutettaessa maksuehdot ovat 14 vrk netto ja viivästyskorko 8 %. Laskutuslisä on 5 € (sis. alv 24 %).

10. Ruokatuotteiden laatutakuu.
Uniresta Juhlat vastaa ruokatuotteiden laadusta ja turvallisuudesta neljän tunnin ajan toimituksesta sillä edellytyksellä, ruuat ovat asianmukaisesti kuuma- tai kylmäsäilytyksestä. Uniresta Juhlat ei hyvitä käyttämättä jääneitä tuotteita mutta asiakas voi halutessaan viedä pois tilauksesta ylijääneet tuotteet omissa astioissaan.

11. Reklamaatiot. Mahdolliset reklamaatiot on esitettävä heti seuraavana arkipäivänä TervaToppila.fi myyntipalveluun, sähköpostitse myynti@tervatoppila.fitai puh. 020 719 1010 .

TervaToppila.fi ei vastaa tilaajalle sellaisesta vahingosta, joka aiheutuu lakon, työsulun, yleisen liikenteen pysähtymisen, tulipalon, sähkökatkoksen tai muun sellaisen TervaToppila.fi:stä riippumattoman syyn takia (force majeure). Mikäli tilaisuuden olosuhteet ja aikataulu muuttuvat TervaToppila.fi:stä riippumattomista syistä, varaa TervaToppila.fi oikeuden muutoksiin tilaisuuden hinnoittelua koskien.

TervaToppila.fi pidättää oikeuden muutoksiin tilaus- ja toimitusehdoissa sekä hinnastoissa.