Klikkaa tarjouspyyntö tai soita 044 3500 427TARJOUSPYYNTÖ

Tervatoppila

Polttarit

Kategoriassa: Yleinen

Polttarit ovat kenties tunnetuin ja suosituin häitä edeltävä perinne. Jos haluat järjestää ystävällesi ikimuistoisen polttaripäivän, tutustu Tervatoppilan hienoihin tiloihin ja palveluihin!

Polttareita on monenlaisia, mutta niiden takana on yleensä aina sama ajatus – kaveriporukka haluaa järjestää naimisiin menevälle ystävälleen hauskanpidon täytteisen illan, juhlistaakseen tulevaa avio-onnea ja ystävyyttään. Nykyisin on yleistä, että tätä hauskaa perinnettä viettävät avioparista kummatkin. Miesten ja naisten polttarit voivat olla usein melko erilaisia, mutta polttareissa onkin parasta se, että kaikki saavat järjestää juuri sellaiset pippalot kuin haluavat!

Polttareihin keksitään usein kaikenlaista hauskaa ja räväkkää ohjelmaa. Erilaisia teemoja ja ideoita riittää varmasti niin paljon kuin maailmasta löytyy aviopareja! Se voi olla vaikkapa ruoanlaittoa ja syömistä yhdessä, uimista ja saunomista ja hauskoja pukeutumisteemoja leppoisan rauhallisessa tunnelmassa. Jotkut pitävät taas astetta energisemmästä toiminnasta. Tällöin polttareihin voi kuulua esimerkiksi urheilu- ja extremetempauksia, kuten vaikka laskuvarjohyppyjä, paintballia tai mikroautoilua. Toisin kuin usein ajatellaan, polttareiden ei tarvitse olla pelkkää juhlakalun nöyryyttämistä ja hillittömiä tempauksia. Monet haluavat vain viettää laatuaikaa ystävien kesken mukavassa tunnelmassa hyvän ruoan, juoman ja vaikkapa saunomisen merkeissä. Usein polttariruokailuun kuuluu jokin mielenkiintoinen teema, kuten jokin eksoottinen ateriakattaus. Naisten polttareissa ovat yleisiä myös erilaiset hemmotteluhoidot.

Tervatoppilan tilat ovat täydellinen valinta niin pienille kuin suuremmillekin polttariporukoille. Tyylikkään perinteiset saunatilamme takaavat viihtyisän ympäristön hauskalle illanvietolle. Halutessanne yhteistyökumppanimme Uniresta tarjoaa juhlapäivälle laadukkaan catering-palvelun. Valittavissa on valmiita menuja, mutta tarjoilun voi myös suunnitella itse.

Metsän siimeksessä Tervatoppilan mailla on upea Saunamaailma, jossa voi nauttia luonnon rauhassa pehmeistä löylyistä. Kiukaat lämpiävät ympäri vuoden, joten Saunamaailma on oiva ratkaisu polttarisaunomiseen niin kesällä kuin talvella. Saunamaailmaan kuuluu kaksi komean perinteikästä savusaunaa ja korkeatasoinen VIP-sauna. Jos on vaikea päättää IsonSavun, PikkuSavun ja VIP-saunan väliltä, niin voimme lämmittää seurueellenne jopa ne kaikki.

Oulujoen rantapenkalla sijaitsee toinen upea saunaylpeytemme, Saarelan rantasauna. Saarelan tilat ovat loistavat polttaripäivän viettoon, sillä alueelta löytyy tilavan saunan lisäksi tyylikkäät ruokailutilat, keittiö ja oleskelutilat, jonka varusteisiin kuuluvat videotykki, stereojärjestelmä ja valkokangas.

Eräs mainio vaihtoehto on Villa Lipporanta. Idyllinen kartano sijaitsee Oulun kauniissa merimaisemassa. Villa Lipporannan suuret tilat sopivat hyvin isommalle juhlaporukalle. Saunatilat ovat ensiluokkaiset, ja polttaripäivän ruokatarjoilu järjestyy hienosti tilavan keittiön ja avarien ruokailutilojen ansiosta. Meren läheisyys luo ainutlaatuisen tunnelman Villa Lipporantaan. Villa Lipporanta on kävelymatkan päässä Oulun keskustasta, sillä matkaa kertyy ainoastaan vajaa kaksi kilometriä kävelytiesiltojen kautta.

Jos haluaa pitää polttarit hienoissa maisemissa luonnon keskellä, Tervatoppilan Pyhätunturin mökki on loistava valinta. 250 neliön paritalo sijaitsee hyvällä paikalla aivan Pyhätunturin keskustan palvelujen tuntumassa. Mökistä löytyvät laadukkaat sauna-, ruokailu- ja majoitustilat.

Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan teidän polttareille sopivat tilat!