Klikkaa tarjouspyyntö tai soita 044 3500 427TARJOUSPYYNTÖ

Tervatoppila

IsoSavu

Kategoriassa: Yleinen

_MG_0096

IsoSavu on hämäläis-satakuntalainen mallasparvisauna, jonka löylyihin mahtuu kerralla 15 henkeä. Kunnon löylyt takaa yksi Suomen suurimmista kiukaista, jossa on kiveä lähes kymmenen tonnia. Yläparvella olevilla lauteilla on mukava nauttia savusaunan tuoksusta ja tavallista pehmeämmistä löylyistä. Pihapiiristä löytyy myös PikkuSavu joka on vuokrattavissa isomalle porukalle tai miesten ja naisten sauna erikseen.

Peseytymistilat löytyvät saunan alaosasta. Tervatuvan yhteydessä olevan VIP-saunan kylpyhuone tarjoaa toki peseytymistilat myös savusaunojille. Savusaunasta löytyy myös takka ja pieni pukeutumistila.

Katso ulkopanoraama »
Katso kuvia saunamaailmasta »

Ulkomaalaisille vieraille, asiakkaille sekä yritys- ja yhteistyökumppaneille Saunamaailma tarjoaa suomalaista eksotiikkaa parhaimmillaan. Savusauna on loistava paikka tutustua suomalaiseen saunakulttuuriin vanhanajan löylyissä ja sen jälkeen jatkaa illanviettoa Tervatuvalla.

Vuokraustiedot

Hinnasto:

Katso hinnat Saunamaailman sivulta.

Henkilömäärä:

15 hlöä

Tarkemmat tiedot palveluista

Käyttösuositukset:

Häät, saunaillat, kokoukset, yritysjuhlat ja asiakastilaisuudet.

Osoite:

Saunamaailma sijaitsee Toppilassa Kauppaserantien päässä, alueelle on rakennettu uusi tieyhteyksiä, huomioi nämä saapuessasi saunalle.

Kauppaseurantieltä käännytään oikealle Iltaruskontielle ennen Tervatoppilan kartanon piha-aluetta. Sitä ajetaan noin 150 m ja käännytään vasemmalle Saunamaailman pihalle menevälle tielle.

 

Tarkista saatavuus